Phenolic and aroma composition of white wines produced by prolonged maceration and maturation in wooden barrels

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000992813/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
53 (2015), 4 ; str. 407-418
Glavni autori: Lukić, Igor, kemičar (Author), Jedrejčić, Nikolina, Kovačević Ganić, Karin, Staver, Mario, Peršurić, Đordano
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01126naa a2200301 i 4500
001 NSK01000992813
003 HR-ZaNSK
005 20180406101847.0
007 ta
008 180406s2015 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000992813 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Lukić, Igor,  |c kemičar  |4 aut 
245 1 0 |a Phenolic and aroma composition of white wines produced by prolonged maceration and maturation in wooden barrels /  |c Igor Lukić, Nikolina Jedrejčić, Karin Kovačević Ganić, Mario Staver, Đordano Peršurić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 47 jed. 
653 0 |a Bijelo vino  |a Dozrijevanje  |a Fenoli  |a Aroma 
700 1 |a Jedrejčić, Nikolina  |4 aut 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin  |4 aut 
700 1 |a Staver, Mario  |4 aut 
700 1 |a Peršurić, Đordano  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 53 (2015), 4 ; str. 407-418  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B10/15 
998 |a lblo1804 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/150308  |y Elektronička verzija članka