Optimization of sour cherry juice spray drying as affected by carrier material and temperature

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001028341/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
54 (2016), 4 ; str. 441-449
Glavni autori: Elez Garofulić, Ivona (Author), Zorić, Zoran, kemičar, Pedisić, Sandra, Dragović-Uzelac, Verica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01050naa a2200289 i 4500
001 NSK01001028341
003 HR-ZaNSK
005 20190425110410.0
007 ta
008 190425s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001028341 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 66  |2 2011 
100 1 |a Elez Garofulić, Ivona  |4 aut 
245 1 0 |a Optimization of sour cherry juice spray drying as affected by carrier material and temperature /  |c Ivona Elez Garofulić, Zoran Zorić, Sandra Pedisić, Verica Dragović-Uzelac. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 42 jed. 
653 0 |a Sok od višnje  |a Sušenje  |a Optimiranje 
700 1 |a Zorić, Zoran,  |c kemičar  |4 aut 
700 1 |a Pedisić, Sandra  |4 aut 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 54 (2016), 4 ; str. 441-449  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B07/16 
998 |a lblo1904 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/169988  |y Elektronička verzija članka