Usporedba vezanja AFM1 iz mlijeka živim, mrtvim i liofiliziranim stanicama BMK
Mikotoksini su sekundarni metaboliti niske molekulske mase koje sintetiziraju plijesni iz rodova Aspergillus, Penicillium i Fusarium te su česti kontaminanti raznovrsnih prehrambenih proizvoda. Kako bi se smanjio rast plijesni, a time i udio mikotoksina u namirnicama, koriste se razne fizikalne i ke...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029078 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 13 (2018), 1/2 ; str. 32-37 |
Glavni autori: | Jakopović, Željko, inženjer prehrambenog inženjerstva (Author), Čanak, Iva, Romac, Anamarija, Kuharić, Željka, Bošnir, Jasna, Ivešić, Martina, Frece, Jadranka, Pavlek, Željka, Markov, Ksenija |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.1-2.3 Hrčak |