|
|
|
|
LEADER |
01496naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001034064 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190617152618.0 |
007 |
ta |
008 |
190617s2016 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001034064
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 577
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Jakopović, Željko,
|c inženjer prehrambenog inženjerstva
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Usporedba osnovnog kemijskog i masno-kiselinskog sastava te mikrobiološke ispravnosti guščjih, kokošjih, pačjih i purećih jaja /
|c Željko Jakopović, Iva Čanak, Tina Lešić, Jelka Pleadin, Jadranka Frece, Ksenija Markov.
|
246 |
1 |
1 |
|a Comparison of basic chemical and fatty acid composition and microbiological safety of goose, chicken, duck and turkey eggs
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 157-158.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Mikrobiologija
|a Mikrobiološka analiza
|a Jaja
|a Masne kiseline
|a Sastav masnih kiselina
|a Salmonela
|
700 |
1 |
|
|a Čanak, Iva
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Lešić, Tina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pleadin, Jelka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Frece, Jadranka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Markov, Ksenija
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 11 (2016), 3/4 ; str. 152-158
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B08/16
|
998 |
|
|
|b ikto1906
|b boki1906
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/177249
|y Elektronička verzija članka
|