|
|
|
|
LEADER |
01225naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01001053089 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211111140033.0 |
007 |
ta |
008 |
200122s2017 ci a | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001053089
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 577
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 58
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Šimat, Vida
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Preventive effect of herb extracts on lipid oxidation in fish oil /
|c Vida Šimat, Maja Ficović, Martina Čagalj, Danijela Skroza, Ivica Ljubenkov, Ivana Generalić Mekinić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 35 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Riblje ulje
|a Masne kiseline
|a Lipidna peroksidacija
|a Biljni ekstrakti
|a Zaštitni učinci
|
700 |
1 |
|
|a Ficović, Maja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Čagalj, Martina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Skroza, Danijela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Ljubenkov, Ivica
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Generalić Mekinić, Ivana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 12 (2017), 1/2 ; str. 30-36
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B07/17
|
998 |
|
|
|b gtao2001
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/189309
|y Elektronička verzija članka
|