The effect of thermal processing on the reduction of deoxynivalenol and zearalenone cereal content

Fusarium mycotoxins deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZEN) often contaminate cereals and cereal by-products. Certain thermal processing methods used in the food industry show promising results in terms of reduction of cereal contamination with mycotoxins. In order to establish the degree of DON...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001064886
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology (Online)
11 (2019), 1 ; str. 44-51
Glavni autori: Pleadin, Jelka (Author), Babić, Jurislav, Vulić, Ana, Kudumija, Nina, Aladić, Krunoslav, Kiš, Maja, inženjerka bioprocesnog inženjerstva, Jaki Tkalec, Vesna, Škrivanko, Mario, Lolić, Marica, Šubarić, Drago
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.17508/CJFST.2019.11.1.06
Croatian journal of food science and technology (Online)
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.17508/CJFST.2019.11.1.06
Croatian journal of food science and technology (Online)
Hrčak