The effect of thermal processing on the reduction of deoxynivalenol and zearalenone cereal content
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001145699 |
---|---|
Matična publikacija: |
Croatian journal of food science and technology 11 (2019), 1 ; str. 44-51 |
Glavni autori: | Pleadin, Jelka (Author), Babić, Jurislav, Vulić, Ana, Kudumija, Nina, Aladić, Krunoslav, Kiš, Maja, inženjerka bioprocesnog inženjerstva, Jaki Tkalec, Vesna, Škrivanko, Mario, Lolić, Marica, Šubarić, Drago |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: