Potential of bovine kappa - casein as biomarker for detection of adulteration of goat's milk with cow's milk

Using two-dimensional (2-D) electrophoresis it was shown that bovine kappa-casein could be an appropriate biomarker of adulteration of goat’s milk with cow’s milk not only in raw milk, but also for milk thermally processed by pasteurization or treated with ultra-high-temperature. The presence of cow...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068800/Holdings
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
69 (2019), 1 ; str. 78-84
Glavni autori: Jamnik, Polona (Author), Volk, Helena, Ogrinc, Nives, Jeršek, Barbara
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0107
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0107
Hrčak