|
|
|
|
LEADER |
01239naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001100980 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210517182753.0 |
007 |
ta |
008 |
210517s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001100980
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Strelec, Ivica
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Glucose oxidase activity and hydrogen peroxide accumulation in Croatian honeys /
|c Ivica Strelec, Biljana Crevar, Tihomir Kovač, Blanka Bilić Rajs, Ljiljana Primorac, Ivana Flanjak.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: str. 39-41.
|
653 |
|
0 |
|a Med
|a Vodikov peroksid
|a Nakupljanje vodikovog peroksida
|a Aktivnost glukoze oksidaze
|
700 |
1 |
|
|a Crevar, Biljana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kovač, Tihomir
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Bilić Rajs, Blanka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Primorac, Ljiljana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Flanjak, Ivana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 10 (2018), 1 ; str. 33-41
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b sapo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/200543
|y Elektronička verzija članka
|