|
|
|
|
LEADER |
01231naa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01001101504 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210520150726.0 |
007 |
ta |
008 |
210520s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001101504
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Velić, Darko
|4 aut
|
245 |
1 |
4 |
|a The production of fruit wines :
|b a review /
|c Darko Velić, Natalija Velić, Daniela Amidžić Klarić, Ilija Klarić, Vlatka Petravić Tominac, Tatjana Košmerl, Rajko Vidrih.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: str. 287-290.
|
653 |
|
0 |
|a Kvaliteta voća
|a Voćna vina
|a Vrenje
|a Organska hrana
|a Funkcionalna hrana
|
700 |
1 |
|
|a Velić, Natalija
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Amidžić Klarić, Daniela
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Klarić, Ilija
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Petravić, Vlatka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Košmerl, Tatjana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vidrih, Rajko
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 10 (2018), 2 ; str. 279-290
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b sapo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/210853
|y Elektronička verzija članka
|