Influence of conditioning temperature on the quality, nutritional properties and volatile profile of virgin rapeseed oil

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103530/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 4 ; str. 562-572
Glavni autori: Kraljić, Klara (Author), Stjepanović, Tatjana, Obranović, Marko, Pospišil, Milan, agronom, Balbino, Sandra, Škevin, Dubravka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01264naa a2200313 i 4500
001 NSK01001103530
003 HR-ZaNSK
005 20210608130103.0
007 ta
008 210608s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103530 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 60  |2 2011 
100 1 |a Kraljić, Klara  |4 aut 
245 1 0 |a Influence of conditioning temperature on the quality, nutritional properties and volatile profile of virgin rapeseed oil /  |c Klara Kraljić, Tatjana Stjepanović, Marko Obranović, Milan Pospišil, Sandra Balbino, Dubravka Škevin. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: 41 jed. 
653 0 |a Repičino ulje  |a Kondicioniranje sjemena  |a Hranjiva vrijednost  |a Hlapljivi spojevi  |a Senzorska analiza 
700 1 |a Stjepanović, Tatjana  |4 aut 
700 1 |a Obranović, Marko  |4 aut 
700 1 |a Pospišil, Milan,  |c agronom  |4 aut 
700 1 |a Balbino, Sandra  |4 aut 
700 1 |a Škevin, Dubravka  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 4 ; str. 562-572  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/214967  |y Elektronička verzija članka