|
|
|
|
LEADER |
01264naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001103530 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210608130103.0 |
007 |
ta |
008 |
210608s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001103530
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 60
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Kraljić, Klara
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Influence of conditioning temperature on the quality, nutritional properties and volatile profile of virgin rapeseed oil /
|c Klara Kraljić, Tatjana Stjepanović, Marko Obranović, Milan Pospišil, Sandra Balbino, Dubravka Škevin.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: 41 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Repičino ulje
|a Kondicioniranje sjemena
|a Hranjiva vrijednost
|a Hlapljivi spojevi
|a Senzorska analiza
|
700 |
1 |
|
|a Stjepanović, Tatjana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Obranović, Marko
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pospišil, Milan,
|c agronom
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Balbino, Sandra
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Škevin, Dubravka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 56 (2018), 4 ; str. 562-572
|w nsk.(HR-ZaNSK)000174173
|
981 |
|
|
|b B13/18
|
998 |
|
|
|b sapo2106
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/214967
|y Elektronička verzija članka
|