Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti

Pileća mast podliježe oksidacijskom kvarenju tijekom proizvodnje, skladištenja i toplinske obrade. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka prirodnih i sintetskih antioksidanasa (ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt ružmarina, ekstrakt kadulje, ekstrakt rtanjskog čaja, alfa tokoferol, mješavina tokofero...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130989/Similar
Matična publikacija: Meso (Online)
23 (2021), 5 ; str. 400-410
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Jokić, Stela, Flanjak, Ivana, Primorac, Ljiljana, inženjerka prehrambene tehnologije, Cvijetić Stokanović, Milica, Mutić, Jelena
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.23.5.1
Hrčak

APA stil citiranja

Moslavac, T. (2021). Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti: Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti [Elektronička građa]. Meso (Online), p. 3.

Chicago stil citiranja

Moslavac, Tihomir. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti: Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti [Elektronička građa]." 2021: 3.

MLA stil citiranja

Moslavac, Tihomir. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti: Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti [Elektronička građa]." 2021: 3.