Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti
Pileća mast podliježe oksidacijskom kvarenju tijekom proizvodnje, skladištenja i toplinske obrade. U ovom radu istraživan je utjecaj dodatka prirodnih i sintetskih antioksidanasa (ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt ružmarina, ekstrakt kadulje, ekstrakt rtanjskog čaja, alfa tokoferol, mješavina tokofero...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130989/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 23 (2021), 5 ; str. 400-410 |
Glavni autori: | Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Jokić, Stela, Flanjak, Ivana, Primorac, Ljiljana, inženjerka prehrambene tehnologije, Cvijetić Stokanović, Milica, Mutić, Jelena |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.23.5.1 Hrčak |
APA stil citiranja
Moslavac, T. (2021). Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti: Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti [Elektronička građa]. Meso (Online), p. 3.
Chicago stil citiranjaMoslavac, Tihomir. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti: Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti [Elektronička građa]." 2021: 3.
MLA stil citiranjaMoslavac, Tihomir. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti: Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti [Elektronička građa]." 2021: 3.