|
|
|
|
LEADER |
01666nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001136562 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220523151903.0 |
007 |
ta |
008 |
220502s2022 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001136562
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663.81.03
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 613.3
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Škegro, Marko
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj visokoga hidrostatskoga tlaka na kakvoću funkcionalnih napitaka i primjena kemometrije u procjeni njihove kakvoće :
|b doktorski rad = Effect of high hydrostatic pressure on the quality of functional smoothies and application of chemometry in assessing their quality : doctoral dissertation /
|c Marko Škegro ; mentor, supervisor Damir Ježek.
|
246 |
3 |
1 |
|a Effect of high hydrostatic pressure on the quality of functional smoothies and application of chemometry in assessing their quality
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2022.
|
300 |
|
|
|a 155 listova :
|b ilustr. (pretežno u bojama), graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 129-155.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Smoothiji (pića)
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kemometrija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Kontrola kvalitete
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Funkcionalna hrana
|x Skladištenje
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Ježek, Damir
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2205
|p arui2205
|c sdio2205
|