Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001153312/Details
Matična publikacija: Veterinarska stanica
51 (2020), 4 ; str. 375-385
Glavni autori: Zemljak, Lidija (Author), Ranilović, Jasmina, Zuber, Andreja-Đurica, Popijač, Vesna, Kozačinski, Lidija, Madić, Josip
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01382naa a2200361 i 4500
001 NSK01001153312
003 HR-ZaNSK
005 20221104161559.0
007 ta
008 221104s2020 ci d | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001153312 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
080 1 |a 636.09  |2 2011 
100 1 |a Zemljak, Lidija  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli /  |c Lidija Zemljak, Jasmina Ranilović, Andreja Đurica Zuber, Vesna Popijač, Lidija Kozačinski, Josip Madić. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 33 jed. 
504 |a Summary. 
653 0 |a Kobasice  |a Kobasičarski proizvodi  |a Sol  |a Udio soli  |a Mikrobna stabilnost  |a Aerobne mezofilne bakterije 
700 1 |a Ranilović, Jasmina  |4 aut 
700 1 |a Zuber, Andreja-Đurica  |4 aut 
700 1 |a Popijač, Vesna  |4 aut 
700 1 |a Kozačinski, Lidija  |4 aut 
700 1 |a Madić, Josip  |4 aut 
773 0 |t Veterinarska stanica  |x 0350-7149  |g 51 (2020), 4 ; str. 375-385  |w nsk.(HR-ZaNSK)000001284 
776 0 |a Zemljak, Lidija  |t Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli  |w nsk.(HR-ZaNSK)001084140 
981 |b B06/20 
998 |b gtao2211 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/238200  |y Elektronička verzija članka