Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001153312/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarska stanica 51 (2020), 4 ; str. 375-385 |
Glavni autori: | Zemljak, Lidija (Author), Ranilović, Jasmina, Zuber, Andreja-Đurica, Popijač, Vesna, Kozačinski, Lidija, Madić, Josip |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Zemljak, L. (2020). Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli. Veterinarska stanica, p. 1.
Chicago stil citiranjaZemljak, Lidija. "Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli." 2020: 1.
MLA stil citiranjaZemljak, Lidija. "Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli." 2020: 1.