|
|
|
|
LEADER |
01101nam 2200337 i 4500 |
001 |
ZAG01000242790 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000242790
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Gajari, Davorka
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value :
|b magistarski rad /
|c Davorka Gajari ; voditelj dr. N. Vahčić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a 126 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 09.02.2006
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 120-126
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a obogaćivanje
|
653 |
|
|
|a organoleptička svojstva
|
653 |
|
|
|a bijeli kruh
|
653 |
|
|
|a nutrijenti
|
653 |
|
|
|a senzorska procjena
|
700 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 3M/06
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00880iam0 2200265 4500
|