Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242790/Details
Glavni autor: Gajari, Davorka (-)
Ostali autori: Vahčić, Nada (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2006.
Predmet:
LEADER 01101nam 2200337 i 4500
001 ZAG01000242790
003 HR-ZaZAG
008 100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000242790 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Gajari, Davorka 
245 1 0 |a Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value :  |b magistarski rad /  |c Davorka Gajari ; voditelj dr. N. Vahčić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2006. 
300 |a 126 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 09.02.2006 
504 |a Bibliografija: str. 120-126 
504 |a Kazalo 
653 |a obogaćivanje 
653 |a organoleptička svojstva 
653 |a bijeli kruh 
653 |a nutrijenti 
653 |a senzorska procjena 
700 1 |a Vahčić, Nada 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 3M/06 
886 0 |2 unimarc  |b 00880iam0 2200265 4500