Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242790/Similar
Glavni autor: Gajari, Davorka (-)
Ostali autori: Vahčić, Nada (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2006.
Predmet:

APA stil citiranja

Gajari, D., & Vahčić, N. (2006). Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value: Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Gajari, Davorka, and Nada Vahčić. Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value: Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2006.

MLA stil citiranja

Gajari, Davorka, and Nada Vahčić. Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value: Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2006.