Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta = Nutritional value and staling kinetics of breads produced by bake-off technology and sourdough addition

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549639/Details
Glavni autor: Novotni, Dubravka (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
LEADER 01197nam a2200337 i 4500
001 ZAG01000549639
003 HR-ZaZAG
005 20121121113215.0
008 121121s2011 ci df 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000549639 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Novotni, Dubravka 
245 1 0 |a Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta = Nutritional value and staling kinetics of breads produced by bake-off technology and sourdough addition :  |b doktorska disertacija /  |c Dubravka Novotni ; voditelj dr. D. Ćurić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2011. 
300 |a 147 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: 12.07.2011 
500 |a Prehrambena tehnologija 
504 |a Bibliografija: str. 126-147 
504 |a Kazalo 
653 |a bake-off tehnologija 
653 |a bezglutenski kruh 
653 |a glikemijski indeks 
653 |a kinetika starenja 
653 |a kiselo tijesto 
700 1 |a Ćurić, Duška 
OWN |a PBF 
876 |a 1D/11 
886 0 |2 unimarc