|
|
|
|
LEADER |
01197nam a2200337 i 4500 |
001 |
ZAG01000549639 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121121113215.0 |
008 |
121121s2011 ci df 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000549639
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Novotni, Dubravka
|
245 |
1 |
0 |
|a Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta = Nutritional value and staling kinetics of breads produced by bake-off technology and sourdough addition :
|b doktorska disertacija /
|c Dubravka Novotni ; voditelj dr. D. Ćurić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2011.
|
300 |
|
|
|a 147 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 12.07.2011
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 126-147
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a bake-off tehnologija
|
653 |
|
|
|a bezglutenski kruh
|
653 |
|
|
|a glikemijski indeks
|
653 |
|
|
|a kinetika starenja
|
653 |
|
|
|a kiselo tijesto
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 1D/11
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|