Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549869/Details
Glavni autor: Bosiljkov, Tomislav (-)
Ostali autori: Tripalo, Branko (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
LEADER 01191nam a2200325 i 4500
001 ZAG01000549869
003 HR-ZaZAG
005 20121123101204.0
008 121123s2011 ci df 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000549869 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Bosiljkov, Tomislav 
245 1 0 |a Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk :  |b doktorska disertacija /  |c Tomislav Bosiljkov ; voditelj dr. B. Tripalo. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2011. 
300 |a 149 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: 15.07.2011 
500 |a Prehrambena tehnologija 
504 |a Kazalo 
653 |a ultrazvuk visokog intenziteta 
653 |a homogenizacija 
653 |a fizikalna svojstva 
653 |a emulzije 
653 |a varijanca 
700 1 |a Tripalo, Branko 
OWN |a PBF 
876 |a 15D/11 
886 0 |2 unimarc