Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549869/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Bosiljkov, Tomislav (-) |
Ostali autori: | Tripalo, Branko (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
2011.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Bosiljkov, T., & Tripalo, B. (2011). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaBosiljkov, Tomislav, and Branko Tripalo. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.
MLA stil citiranjaBosiljkov, Tomislav, and Branko Tripalo. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka = Influence of high intensity ultrasound on degree of homogenization and physical properties of soybean, cow, sheep and goat milk : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.