Povećanje biološke vrijednosti i trajnosti svježeg sira začinima i bioprotektivnim kulturama = The increase in biological value and shelf life of cottage cheese using spices and bioprotective cultures

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000611962/Details
Glavni autor: Josipović, Renata (-)
Ostali autori: Mrvčić, Jasna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2016.
Predmet:
sir
LEADER 01178nam a2200337 u 4500
001 ZAG01000611962
003 HR-ZaZAG
005 20160425151134.0
008 160425s2016 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000611962 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Josipović, Renata 
245 1 0 |a Povećanje biološke vrijednosti i trajnosti svježeg sira začinima i bioprotektivnim kulturama = The increase in biological value and shelf life of cottage cheese using spices and bioprotective cultures :  |b doktorska disertacija /  |c Renata Josipović ; voditelj dr. J. Mrvčić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2016. 
300 |a 169 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Datum obrane: 04.03.2015. 
504 |a Bibliografija: str. 156-169 
504 |a Kazalo 
653 |a sir 
653 |a začini 
653 |a polifenolni spojevi 
653 |a antioksidativna i antimikrobna aktivnost 
653 |a trajnost 
700 1 |a Mrvčić, Jasna 
OWN |a PBF 
876 |a 1D/16 
886 0 |2 unimarc