|
|
|
|
LEADER |
01178nam a2200337 u 4500 |
001 |
ZAG01000611962 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20160425151134.0 |
008 |
160425s2016 ci af r 001 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000611962
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Josipović, Renata
|
245 |
1 |
0 |
|a Povećanje biološke vrijednosti i trajnosti svježeg sira začinima i bioprotektivnim kulturama = The increase in biological value and shelf life of cottage cheese using spices and bioprotective cultures :
|b doktorska disertacija /
|c Renata Josipović ; voditelj dr. J. Mrvčić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2016.
|
300 |
|
|
|a 169 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 04.03.2015.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 156-169
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a sir
|
653 |
|
|
|a začini
|
653 |
|
|
|a polifenolni spojevi
|
653 |
|
|
|a antioksidativna i antimikrobna aktivnost
|
653 |
|
|
|a trajnost
|
700 |
1 |
|
|a Mrvčić, Jasna
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 1D/16
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|