Rheological and thermophysical properties of dairy desserts before and after freezing

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000062172/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
45 (1995), 3 ; str. 191-203
Glavni autor: Mataković-Hegedušić, Vesna (-)
Ostali autori: Carić, Marija (-), Herceg, Zoran, Rade, Desanka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01155caa a2200325 ir4500
001 NSK01000062172
003 HR-ZaNSK
008 961105s1995 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)62234 
035 |9 (HR-ZaNSK)961105043 
035 |a (HR-ZaNSK)000062172 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 637.344:663.674 
080 |a 637.344:637.146 
100 1 |a Mataković-Hegedušić, Vesna 
245 1 0 |a Rheological and thermophysical properties of dairy desserts before and after freezing /  |c Vesna Hegedušić, Marija Carić, Zoran Herceg, Desanka Rade. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 1st Slovenian International Congress "Milk and Dairy products", Portorož, 20-22.9.1995 
504 |a Bibliografija: 21 jed 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Sirutka  |a Mliječni deserti 
700 1 |a Carić, Marija 
700 1 |a Herceg, Zoran 
700 1 |a Rade, Desanka 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 45 (1995), 3 ; str. 191-203  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B9/95 
998 |c dkr, 970730  |c ikak9810  |c jvlp9811 
886 0 |2 unimarc  |b 00955iaa2 2200265 450