Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000082013/Details
Matična publikacija: Podravka
9 (1992), 1 ; str. 1-6
Glavni autor: Mataković-Hegedušić, Vesna (-)
Ostali autori: Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00999caa a2200289 ir4500
001 NSK01000082013
003 HR-ZaNSK
005 20190626155706.0
008 940503s1993 ci ||| ||hrv
015 |a HP93-2436  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)82105 
035 |9 (HR-ZaNSK)940503055 
035 |a (HR-ZaNSK)000082013 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 664.8.037  |2 2011 
100 1 |a Mataković-Hegedušić, Vesna 
245 1 0 |a Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura /  |c Vesna Hegedušić, Tomislav Lovrić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 18 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Hrana  |a Termofizička svojstva  |a Konzerviranje hrane  |a Niske temperature 
700 1 |a Lovrić, Tomislav,  |c prehrambeni tehnolog 
773 0 |t Podravka  |x 0352-1753  |g 9 (1992), 1 ; str. 1-6  |w nsk.(HR-ZaNSK)000000348 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO 
886 0 |2 unimarc  |b 00699naa2 2200205 450