|
|
|
|
LEADER |
00999caa a2200289 ir4500 |
001 |
NSK01000082013 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190626155706.0 |
008 |
940503s1993 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP93-2436
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)82105
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)940503055
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000082013
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.8.037
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Mataković-Hegedušić, Vesna
|
245 |
1 |
0 |
|a Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura /
|c Vesna Hegedušić, Tomislav Lovrić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 18 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
0 |
|
|a Hrana
|a Termofizička svojstva
|a Konzerviranje hrane
|a Niske temperature
|
700 |
1 |
|
|a Lovrić, Tomislav,
|c prehrambeni tehnolog
|
773 |
0 |
|
|t Podravka
|x 0352-1753
|g 9 (1992), 1 ; str. 1-6
|w nsk.(HR-ZaNSK)000000348
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00699naa2 2200205 450
|