Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000082013/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Podravka 9 (1992), 1 ; str. 1-6 |
Glavni autor: | Mataković-Hegedušić, Vesna (-) |
Ostali autori: | Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Mataković-Hegedušić, V., & Lovrić, T. (1993). Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura: Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura. Podravka.
Chicago stil citiranjaMataković-Hegedušić, Vesna, and Tomislav Lovrić. "Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura: Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura." 1993.
MLA stil citiranjaMataković-Hegedušić, Vesna, and Tomislav Lovrić. "Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura: Termofizička svojstva nekih vrsta tekuće i polutekuće hrane kod niskih temperatura." 1993.