The influence of temperature on production of organic acids in dough fermentation with Lactobacillus brevis, Saccharomyces uvarum and Candida krusei

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000172639/Details
Matična publikacija: Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
33 (1995), 1 ; str. 43-46
Glavni autor: Grba, Slobodan (-)
Ostali autori: Stehlik-Tomas, Vesna (-), Šehović, Đurđica, Romac, Saša
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01272caa a2200313 ir4500
001 NSK01000172639
003 HR-ZaNSK
008 960919s1995 ci ||| ||eng
015 |a HP95-4586  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)172841 
035 |9 (HR-ZaNSK)960919053 
035 |a (HR-ZaNSK)000172639 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 664.654.1 
100 1 |a Grba, Slobodan 
245 1 4 |a The influence of temperature on production of organic acids in dough fermentation with Lactobacillus brevis, Saccharomyces uvarum and Candida krusei :  |b (in pure and mixed cultures) /  |c S. [Slobodan] Grba, Vesna Stehlik-Tomas, Đurđica Šehović and S. [Saša] Romac. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 2nd Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, 15-17.6.1994. 
504 |a Bibliografija: 13 jed 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Tijesto, fermentacija 
700 1 |a Stehlik-Tomas, Vesna 
700 1 |a Šehović, Đurđica 
700 1 |a Romac, Saša 
773 0 |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija  |x 0352-9193  |g 33 (1995), 1 ; str. 43-46  |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 
981 |p CRO  |z B7-8/95 
998 |c dkr, 970724  |c ikak9807  |c jvlp9809 
886 0 |2 unimarc  |b 01044iaa2 2200253 450