Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000291653/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
50 (2000), 3 ; str. 217-226
Glavni autor: Hardi, Jovica (-)
Ostali autori: Slačanac, Vedran (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01062caa a2200301 ir4500
001 NSK01000291653
003 HR-ZaNSK
005 20091216100502.0
008 010823s2000 ci ||| ||hrv
015 |a HP00-4834  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)291963 
035 |9 (HR-ZaNSK)410823041 
035 |a (HR-ZaNSK)000291653 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.146.3 
100 1 |a Hardi, Jovica 
245 1 0 |a Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka :  |b utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina /  |c Jovica Hardi, Vedran Slačanac. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 29 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Fermentirano mlijeko  |x Reološke karakteristike  |2 nskps 
700 1 |a Slačanac, Vedran 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 50 (2000), 3 ; str. 217-226  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B8/00 
998 |a dimo0108  |a boki0109  |c dbro0208  |c sdii091216 
886 0 |2 unimarc  |b 00845iaa2 2200241 450