Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000291653/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
50 (2000), 3 ; str. 217-226
Glavni autor: Hardi, Jovica (-)
Ostali autori: Slačanac, Vedran (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Hardi, J., & Slačanac, V. (2000). Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina. Mljekarstvo.

Chicago stil citiranja

Hardi, Jovica, and Vedran Slačanac. "Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina." 2000.

MLA stil citiranja

Hardi, Jovica, and Vedran Slačanac. "Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina." 2000.