Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000291653/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 50 (2000), 3 ; str. 217-226 |
Glavni autor: | Hardi, Jovica (-) |
Ostali autori: | Slačanac, Vedran (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Hardi, J., & Slačanac, V. (2000). Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina. Mljekarstvo.
Chicago stil citiranjaHardi, Jovica, and Vedran Slačanac. "Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina." 2000.
MLA stil citiranjaHardi, Jovica, and Vedran Slačanac. "Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: Ispitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka : utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina." 2000.