Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000329831/Similar
Glavni autor: Horvat, Daniela (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Horvat, 2001.

APA stil citiranja

Horvat, D. (2001). Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat.

Chicago stil citiranja

Horvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.

MLA stil citiranja

Horvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.