Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000329831/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Horvat, Daniela (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
D. Horvat,
2001.
|
APA stil citiranja
Horvat, D. (2001). Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat.
Chicago stil citiranjaHorvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.
MLA stil citiranjaHorvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.