Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000329892/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
51 (2001), 4 ; str. 317-326
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Tratnik, Ljubica (-), Parat, Marijana
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01112caa a2200337 ir4500
001 NSK01000329892
003 HR-ZaNSK
005 20070920030325.0
008 021025s2001 ci ||| ||hrv
015 |a HP01-6030  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)330257 
035 |9 (HR-ZaNSK)421025031 
035 |a (HR-ZaNSK)000329892 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.14'639 
080 |a 663.1:613.2 
100 1 |a Božanić, Rajka 
245 1 0 |a Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka /  |c Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Marijana Parat. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 19 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Jogurt  |x Kozje mlijeko  |x Senzorska analiza  |2 nskps 
650 7 |a Jogurt  |x Kozje mlijeko  |x Nutritivna svojstva  |2 nskps 
700 1 |a Tratnik, Ljubica 
700 1 |a Parat, Marijana 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 51 (2001), 4 ; str. 317-326  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B11/01 
998 |a rado0210  |a itep0301  |c dbro040401  |c bpki041006 
886 0 |2 unimarc  |b 00894naa2 2200265 450