|
|
|
|
LEADER |
01112caa a2200337 ir4500 |
001 |
NSK01000329892 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070920030325.0 |
008 |
021025s2001 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP01-6030
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)330257
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)421025031
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000329892
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.14'639
|
080 |
|
|
|a 663.1:613.2
|
100 |
1 |
|
|a Božanić, Rajka
|
245 |
1 |
0 |
|a Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka /
|c Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Marijana Parat.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 19 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Jogurt
|x Kozje mlijeko
|x Senzorska analiza
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Jogurt
|x Kozje mlijeko
|x Nutritivna svojstva
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Tratnik, Ljubica
|
700 |
1 |
|
|a Parat, Marijana
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 51 (2001), 4 ; str. 317-326
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
932 |
|
|
|a da
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B11/01
|
998 |
|
|
|a rado0210
|a itep0301
|c dbro040401
|c bpki041006
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00894naa2 2200265 450
|