Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000329892/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 51 (2001), 4 ; str. 317-326 |
Glavni autor: | Božanić, Rajka (-) |
Ostali autori: | Tratnik, Ljubica (-), Parat, Marijana |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Božanić, R., Tratnik, L., & Parat, M. (2001). Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka: Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka. Mljekarstvo, p. 1.
Chicago stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Marijana Parat. "Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka: Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka." 2001: 1.
MLA stil citiranjaBožanić, Rajka, Ljubica Tratnik, and Marijana Parat. "Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka: Prihvatljivost jogurta i probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka." 2001: 1.