|
|
|
|
LEADER |
01605cam a2200325 ir4500 |
001 |
NSK01000676475 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170428141238.0 |
007 |
ta |
008 |
080923s2007 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)678846
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000676475
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.654(043.3)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664.64.016(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Koceva Komlenić, Daliborka
|
245 |
1 |
0 |
|a Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova :
|b doktorski rad /
|c Daliborka Koceva Komlenić ; [voditelj rada Žaneta Ugarčić-Hardi].
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b D. Koceva Komlenić,
|c 2007.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 115 listova :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet
|
502 |
|
|
|a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2007.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 105-115
|
504 |
|
|
|a Summary: Effect of various types of acidification and carboxymethylcellulose on quality parameters of fresh and frozen breads.
|
650 |
|
7 |
|a Kruh
|x Proizvodnja
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Pekarski proizvodi
|x Skladištenje
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova
|w nsk.(HR-ZaNSK)000676477
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2007
|
998 |
|
|
|m vško0809
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454615
|