Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000676475/Details
Glavni autor: Koceva Komlenić, Daliborka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : D. Koceva Komlenić, 2007.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01605cam a2200325 ir4500
001 NSK01000676475
003 HR-ZaNSK
005 20170428141238.0
007 ta
008 080923s2007 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)678846 
035 |a (HR-ZaNSK)000676475 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 664.654(043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 664.64.016(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Koceva Komlenić, Daliborka 
245 1 0 |a Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova :  |b doktorski rad /  |c Daliborka Koceva Komlenić ; [voditelj rada Žaneta Ugarčić-Hardi]. 
260 |a Osijek :  |b D. Koceva Komlenić,  |c 2007.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 115 listova :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2007. 
504 |a Bibliografija: listovi 105-115 
504 |a Summary: Effect of various types of acidification and carboxymethylcellulose on quality parameters of fresh and frozen breads. 
650 7 |a Kruh  |x Proizvodnja  |2 nskps 
650 7 |a Pekarski proizvodi  |x Skladištenje  |2 nskps 
776 0 |t Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova  |w nsk.(HR-ZaNSK)000676477 
981 |p CRO  |r HRB2007 
998 |m vško0809 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:454615