Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000676475/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Koceva Komlenić, Daliborka (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek :
D. Koceva Komlenić,
2007.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalna verzija disertacije |
APA stil citiranja
Koceva Komlenić, D. (2007). Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić.
Chicago stil citiranjaKoceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.
MLA stil citiranjaKoceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.