Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000676475/Similar
Glavni autor: Koceva Komlenić, Daliborka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : D. Koceva Komlenić, 2007.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije

APA stil citiranja

Koceva Komlenić, D. (2007). Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić.

Chicago stil citiranja

Koceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.

MLA stil citiranja

Koceva Komlenić, Daliborka. Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova: Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodataka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova : doktorski rad. Osijek: D. Koceva Komlenić, 2007.