|
|
|
|
LEADER |
01312cam a2200361 ir4500 |
001 |
NSK01000685659 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20090716141041.0 |
007 |
ta |
008 |
081219s2008 ci ad r 001 0dhrv |
020 |
|
|
|a 9789532123715
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)688092
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000685659
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664.8/.9(075.8)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Herceg, Zoran
|
245 |
1 |
0 |
|a Procesi konzerviranja hrane :
|b novi postupci /
|c Zoran Herceg ; suautorice Anet Režek Jambrak, Suzana Rimac Brnčić, Greta Krešić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Golden marketing - Tehnička knjiga,
|c 2008.
|e (Zagreb :
|f Profil)
|
300 |
|
|
|a 149 str. :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 25 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 137-143
|
504 |
|
|
|a Predmetno kazalo
|
505 |
0 |
|
|a Bilješka o autoru: str. 149
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Konzerviranje
|v Udžbenici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Režek Jambrak, Anet
|
700 |
1 |
|
|a Rimac Brnčić, Suzana
|
700 |
1 |
|
|a Krešić, Greta
|
760 |
0 |
|
|t Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu
|w nsk.(HR-ZaNSK)000035665
|
981 |
|
|
|a A09/08
|d CIP08/12
|p CRO
|r HRB2008
|
998 |
|
|
|l lblo0812
|l arep0901
|b pepo0907
|