Effect of polydextrose and K-carrageenan on initial freezing point of chicken surimi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000690028/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
13 (2007), 1 ; str. 201-204
Glavni autor: Kovačević, Dragan, prehrambeni tehnolog (-)
Ostali autori: Mastanjević, Krešimir (-), Suman, Kristina, Qetay, Lindita
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01159caa a2200301 ir4500
001 NSK01000690028
003 HR-ZaNSK
005 20111201102410.0
007 ta
008 090211s2007 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)692489 
035 |a (HR-ZaNSK)000690028 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kovačević, Dragan,  |c prehrambeni tehnolog 
245 1 0 |a Effect of polydextrose and K-carrageenan on initial freezing point of chicken surimi /  |c Dragan kovačević, Krešimir Mastanjević, Kristina Suman, Lindita Qetay. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 15th International Symposium Animal science days "Recent advances and future priorities of animal product quality in EU", Osijek, 19-21 September 2007 
504 |a Bibliografija: 24 jed 
653 |a Meso  |a Skladištenje 
653 |a Pileće meso  |a Kvaliteta 
700 1 |a Mastanjević, Krešimir 
700 1 |a Suman, Kristina 
700 1 |a Qetay, Lindita 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 13 (2007), 1 ; str. 201-204  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B09/07 
998 |a iteo090211  |c rpeo111201