|
|
|
|
LEADER |
01407cam a2200325 ir4500 |
001 |
NSK01000721002 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170502184601.0 |
007 |
ta |
008 |
091202s2009 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)723583
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000721002
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.66.016.3
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Jukić, Marko,
|c biotehnolog
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha :
|b doktorski rad /
|c Marko Jukić ; [mentor Žaneta Ugarčić-Hardi].
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b M. Jukić,
|c 2009.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 134 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2009.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 125-132.
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of enzymes, hydrocolloids and emulsifiers on bread staling kinetics.
|
530 |
|
|
|a Dostupno i na CD-R-u
|
650 |
|
7 |
|a Kruh
|x Starenje
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha
|w nsk.(HR-ZaNSK)000721021
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2009
|
998 |
|
|
|m vško0912
|m vhop091
|c mzoo110314
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:525389
|