Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000721002/Similar
Glavni autor: Jukić, Marko, biotehnolog (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : M. Jukić, 2009.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije

APA stil citiranja

Jukić, M. (2009). Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha: Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha : doktorski rad. Osijek: M. Jukić.

Chicago stil citiranja

Jukić, Marko. Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha: Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha : doktorski rad. Osijek: M. Jukić, 2009.

MLA stil citiranja

Jukić, Marko. Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha: Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha : doktorski rad. Osijek: M. Jukić, 2009.