Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000721002/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Jukić, Marko, biotehnolog (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek :
M. Jukić,
2009.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalna verzija disertacije |
APA stil citiranja
Jukić, M. (2009). Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha: Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha : doktorski rad. Osijek: M. Jukić.
Chicago stil citiranjaJukić, Marko. Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha: Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha : doktorski rad. Osijek: M. Jukić, 2009.
MLA stil citiranjaJukić, Marko. Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha: Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha : doktorski rad. Osijek: M. Jukić, 2009.