Prednosti i nedostaci primjene ultrazvuka visoke snage u mljekarskoj industriji

Konzerviranje hrane termičkom sterilizacijom još uvijek je najčešći oblik konzerviranja. Međutim, osim poželjnog učinka na mikroorganizme, povišena temperatura istovremeno izaziva značajne promjene na nutritivnim i organoleptičkim značajkama hrane. Gubitak kvalitete proizvoda može biti povezan s def...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742353
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 4 ; str. 267-281
Glavni autor: Režek Jambrak, Anet (-)
Ostali autori: Lelas, Vesna (-), Herceg, Zoran, Badanjak Sabolović, Marija, Batur, Verica, Muža, Mislav
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Mljekarstvo