Prednosti i nedostaci primjene ultrazvuka visoke snage u mljekarskoj industriji
Konzerviranje hrane termičkom sterilizacijom još uvijek je najčešći oblik konzerviranja. Međutim, osim poželjnog učinka na mikroorganizme, povišena temperatura istovremeno izaziva značajne promjene na nutritivnim i organoleptičkim značajkama hrane. Gubitak kvalitete proizvoda može biti povezan s def...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742353 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 59 (2009), 4 ; str. 267-281 |
Glavni autor: | Režek Jambrak, Anet (-) |
Ostali autori: | Lelas, Vesna (-), Herceg, Zoran, Badanjak Sabolović, Marija, Batur, Verica, Muža, Mislav |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Mljekarstvo |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: