Effect of maturity and geographical region on anthocyanin content of sour cherries (Prunus cerasus var. Marasca)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766322/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 1 ; str. 86-93
Glavni autor: Pedisić, Sandra (-)
Ostali autori: Dragović-Uzelac, Verica (-), Levaj, Branka, Škevin, Dubravka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01063caa a2200289 i 4500
001 NSK01000766322
003 HR-ZaNSK
005 20120928113426.0
007 ta
008 110419s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766322 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pedisić, Sandra 
245 1 0 |a Effect of maturity and geographical region on anthocyanin content of sour cherries (Prunus cerasus var. Marasca) /  |c Sandra Pedisić, Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj and Dubravka Škevin. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 33 jed. 
653 0 |a Višnja  |a Antocijanini  |a Dozrijevanje 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
700 1 |a Levaj, Branka 
700 1 |a Škevin, Dubravka 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 1 ; str. 86-93 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110419  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=74760  |y Elektronička verzija članka