Evaluation of phenolic content and antioxidant capacity of blueberry cultivars (Vaccinium corymbosum L.) grown in the Northwest Croatia

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766495/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 2 ; str. 214-221
Glavni autor: Dragović-Uzelac, Verica (-)
Ostali autori: Savić, Zvonimir, agronom (-), Brala, Ana, Levaj, Branka, Bursać Kovačević, Danijela, Biško, Ante
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01199caa a2200313 i 4500
001 NSK01000766495
003 HR-ZaNSK
005 20120928121514.0
007 ta
008 110420s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766495 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
245 1 0 |a Evaluation of phenolic content and antioxidant capacity of blueberry cultivars (Vaccinium corymbosum L.) grown in the Northwest Croatia /  |c Verica Dragović-Uzelac, Zvonimir Savić, Ana Brala, Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević and Ante Biško. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 31 jed. 
653 0 |a Borovnica  |a Fenoli  |a Antioksidansi 
700 1 |a Savić, Zvonimir,  |c agronom 
700 1 |a Brala, Ana 
700 1 |a Levaj, Branka 
700 1 |a Bursać Kovačević, Danijela 
700 1 |a Biško, Ante 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 2 ; str. 214-221 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110420  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=81781  |y Elektronička verzija članka