Antimicrobial activity

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766533/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 3 ; str. 296-307
Glavni autor: Šušković, Jagoda (-)
Ostali autori: Kos, Blaženka (-), Beganović, Jasna, Leboš Pavunc, Andreja, Habjanič, Ksenija, Matošić, Srećko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01211caa a2200313 i 4500
001 NSK01000766533
003 HR-ZaNSK
005 20160405132041.0
007 ta
008 110421s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766533 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Šušković, Jagoda 
245 1 0 |a Antimicrobial activity :  |b the most important property of probiotic and starter lactic acid bacteria /  |c Jagoda Šušković, Blaženka Kos, Jasna Beganović, Andreja Leboš Pavunc, Ksenija Habjanič and Srećko Matošić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 132 jed. 
653 0 |a Antimikrobna aktivnost  |a Probiotici  |a Starter-kulture  |a Bakterije mliječne kiseline 
700 1 |a Kos, Blaženka 
700 1 |a Beganović, Jasna 
700 1 |a Leboš Pavunc, Andreja 
700 1 |a Habjanič, Ksenija 
700 1 |a Matošić, Srećko 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 3 ; str. 296-307 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110421  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=87212  |y Elektronička verzija članka