The importance of determination of some physical–chemical properties of wheat and flour

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000789573/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
74 (2009), 3 ; str. 197-200
Glavni autor: Keran, Husejin (-)
Ostali autori: Salkić, Mirsad (-), Odobašić, Amra, Jašić, Midhat, Ahmetović, Nihada, Šestan, Indira
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01300caa a2200325 i 4500
001 NSK01000789573
003 HR-ZaNSK
005 20120921105016.0
007 ta
008 111209s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000789573 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Keran, Husejin 
245 1 4 |a The importance of determination of some physical–chemical properties of wheat and flour /  |c Husejin Keran, Mirsad Salkić, Amra Odobašić, Midhat Jašić, Nihada Ahmetović, Indira Šestan. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 3rd International Congress of Technologists for Post-Harvest Technology, Stubičke Toplice, 18th and 20th November 2008 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
653 0 |a Pšenično brašno  |a Kvaliteta brašna  |a Vlaga  |a Proteini  |a Gluten 
700 1 |a Salkić, Mirsad 
700 1 |a Odobašić, Amra 
700 1 |a Jašić, Midhat 
700 1 |a Ahmetović, Nihada 
700 1 |a Šestan, Indira 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 74 (2009), 3 ; str. 197-200 
981 |b B17/09  |p CRO 
998 |a rado111209  |c vol2o120921 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=73113  |y Elektronička verzija članka