Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790181/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
2 (2010), 1 ; str. 18-25
Glavni autor: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Pozderović, Andrija (-), Pichler, Anita, Volmut, Katica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01163caa a2200313 i 4500
001 NSK01000790181
003 HR-ZaNSK
005 20130115131932.0
007 ta
008 111214s2010 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000790181 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Moslavac, Tihomir,  |c inženjer prehrambene tehnologije 
245 1 0 |a Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja /  |c Tihomir Moslavac, Andrija Pozderović, Anita Pichler, Katica Volmut. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 24 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Propil galat  |a Ekstrakt ružmarina  |a Biljna ulja  |a Oksidacijska stabilnost 
700 1 |a Pozderović, Andrija 
700 1 |a Pichler, Anita 
700 1 |a Volmut, Katica 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 2 (2010), 1 ; str. 18-25 
981 |b B11/10  |p CRO 
998 |a rado111214  |c vol1o130115 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89740  |y Elektronička verzija članka