|
|
|
|
LEADER |
01163caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000790181 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130115131932.0 |
007 |
ta |
008 |
111214s2010 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000790181
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Moslavac, Tihomir,
|c inženjer prehrambene tehnologije
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja /
|c Tihomir Moslavac, Andrija Pozderović, Anita Pichler, Katica Volmut.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 24 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Propil galat
|a Ekstrakt ružmarina
|a Biljna ulja
|a Oksidacijska stabilnost
|
700 |
1 |
|
|a Pozderović, Andrija
|
700 |
1 |
|
|a Pichler, Anita
|
700 |
1 |
|
|a Volmut, Katica
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 2 (2010), 1 ; str. 18-25
|
981 |
|
|
|b B11/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a rado111214
|c vol1o130115
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89740
|y Elektronička verzija članka
|