Characterization and application of autochthonous starter cultures for fresh cheese production

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000862543/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 2 ; str. 141-151
Glavni autor: Leboš Pavunc, Andreja (-)
Ostali autori: Beganović, Jasna (-), Kos, Blaženka, Uroić, Ksenija, Blažić, Marijana, Šušković, Jagoda
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01366caa a2200325 i 4500
001 NSK01000862543
003 HR-ZaNSK
005 20140124134511.0
007 ta
008 131119s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000862543 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Leboš Pavunc, Andreja 
245 1 0 |a Characterization and application of autochthonous starter cultures for fresh cheese production /  |c Andreja Leboš Pavunc, Jasna Beganović, Blaženka Kos, Ksenija Uroić, Marijana Blažić and Jagoda Šušković. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists: Food – the Challenge and the Need, Opatija, 20–23 September 2011 
504 |a Bibliografija: 40 jed. 
653 0 |a Svježi sir  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Starter-kulture  |a Autohtona mikrobna populacija 
700 1 |a Beganović, Jasna 
700 1 |a Kos, Blaženka 
700 1 |a Uroić, Ksenija 
700 1 |a Blažić, Marijana 
700 1 |a Šušković, Jagoda 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 2 ; str. 141-151 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a rado131119 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=124070  |y Elektronička verzija članka