Protocol for sensory assessment of traditional dish cottage cheese struklji

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000863181/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
7 (2012), Spec. Iss. ; str. 5-8
Glavni autor: Korošec, Mojca (-)
Ostali autori: Golob, Terezija (-), Skvarča, Marlena, Bertoncelj, Jasna
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01264caa a2200301 i 4500
001 NSK01000863181
003 HR-ZaNSK
005 20140609104244.0
007 ta
008 131122s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000863181 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Korošec, Mojca 
245 1 0 |a Protocol for sensory assessment of traditional dish cottage cheese struklji /  |c Mojca Korošec, Terezija Golob, Marlena Skvarča, Jasna Bertoncelj. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Techologists, Biotechnologists and Nutritionists, Opatija, 20-23 September 2011. 
504 |a Bibliografija: 13 jed. 
653 0 |a Tradicionalna jela  |a Zagorski štrukli  |a Svježi sir  |a Senzorska analiza  |a Kvantitativna deskriptivna analiza  |a Profil okusa 
700 1 |a Golob, Terezija 
700 1 |a Skvarča, Marlena 
700 1 |a Bertoncelj, Jasna 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 5-8 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a sapo131122 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=123080  |y Elektronička verzija članka