|
|
|
|
LEADER |
01264caa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000863181 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20140609104244.0 |
007 |
ta |
008 |
131122s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863181
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Korošec, Mojca
|
245 |
1 |
0 |
|a Protocol for sensory assessment of traditional dish cottage cheese struklji /
|c Mojca Korošec, Terezija Golob, Marlena Skvarča, Jasna Bertoncelj.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 7th International Congress of Food Techologists, Biotechnologists and Nutritionists, Opatija, 20-23 September 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 13 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Tradicionalna jela
|a Zagorski štrukli
|a Svježi sir
|a Senzorska analiza
|a Kvantitativna deskriptivna analiza
|a Profil okusa
|
700 |
1 |
|
|a Golob, Terezija
|
700 |
1 |
|
|a Skvarča, Marlena
|
700 |
1 |
|
|a Bertoncelj, Jasna
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 5-8
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=123080
|y Elektronička verzija članka
|