|
|
|
|
LEADER |
01266caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000869419 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220217154212.0 |
007 |
ta |
008 |
130520s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000869419
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 58
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 577
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Dragović-Uzelac, Verica
|
245 |
1 |
4 |
|a The influence of microwave-assisted extraction on the isolation of sage (Salvia officinalis L.) polyphenols /
|c Verica Dragović-Uzelac, Ivona Elez Garofulić, Marijana Jukić, Marija Penić and Maja Dent.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 25 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Kadulja
|a Salvia officinalis L.
|a Ekstrakt
|a Polifenoli
|a Fenolni spojevi
|a Antioksidacijska aktivnost
|a Ekstrakcija mikrovalovima
|a Konvencionalna ekstrakcija
|
700 |
1 |
|
|a Elez Garofulić, Ivona
|
700 |
1 |
|
|a Jukić, Marijana,
|c inženjerka kemije
|
700 |
1 |
|
|a Penić, Marija
|
700 |
1 |
|
|a Dent, Maja
|
773 |
0 |
|
|t Food technology and biotechnology
|x 1330-9862
|g 50 (2012), 3 ; str. 377-383
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a rpeo140205
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=129401
|y Elektronička verzija članka
|