Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869837/Similar
Ostali autori: Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (Dissertant), Medić, Helga (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247640

APA stil citiranja

Marušić, N., & Medić, H. (2013). Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Marušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb, 2013.

MLA stil citiranja

Marušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb, 2013.