Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869837/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (Dissertant), Medić, Helga (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2013.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247640 |
APA stil citiranja
Marušić, N., & Medić, H. (2013). Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaMarušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb, 2013.
MLA stil citiranjaMarušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta : doktorski rad = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doctoral thesis. Zagreb, 2013.