Culture-Independent Quantitative Approach to Monitoring the Dynamics of Bacterial Population During Istrian Cheese Ripening

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887611/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 3 ; str. 414-421
Glavni autor: Mrkonjić Fuka, Mirna (-)
Ostali autori: Engel, Marion (-), Skelin, Andrea, Bogovič Matijašić, Bojana, Redžepović, Sulejman, Schloter, Michael
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01239caa a2200313 i 4500
001 NSK01000887611
003 HR-ZaNSK
005 20141006171054.0
007 ta
008 140930s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000887611 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Mrkonjić Fuka, Mirna 
245 1 0 |a Culture-Independent Quantitative Approach to Monitoring the Dynamics of Bacterial Population During Istrian Cheese Ripening /  |c Mirna Mrkonjić Fuka, Marion Engel, Andrea Skelin, Bojana Bogovič Matijašić, Sulejman Redžepović, Michael Schloter. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 33 jed. 
653 0 |a Istarski sir  |a Zrenje  |a Mliječna kiselina  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Enterobakterije 
700 1 |a Engel, Marion 
700 1 |a Skelin, Andrea 
700 1 |a Bogovič Matijašić, Bojana 
700 1 |a Redžepović, Sulejman 
700 1 |a Schloter, Michael 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 3 ; str. 414-421 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a luko140930 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=160833  |y Elektronička verzija članka