Primjena umjetne neuronske mreže i matematičko modeliranje sušenja jabuka prethodno obrađenih ultrazvukom visokog intenziteta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900978/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
8 (2013), 1/2 ; str. 36-40
Glavni autor: Karlović, Sven (-)
Ostali autori: Ježek, Damir (-), Brnčić, Mladen, Tripalo, Branko, Bosiljkov, Tomislav, Dujmić, Filip, Skupnjak, Ana, Troha, Ferdinand
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01523naa a2200373 i 4500
001 NSK01000900978
003 HR-ZaNSK
005 20150417114754.0
007 ta
008 150309s2013 ci | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000900978 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Karlović, Sven 
245 1 0 |a Primjena umjetne neuronske mreže i matematičko modeliranje sušenja jabuka prethodno obrađenih ultrazvukom visokog intenziteta /  |c Sven Karlović, Damir Ježek, Mladen Brnčić, Branko Tripalo, Tomislav Bosiljkov, Filip Dujmić, Ana Skupnjak, Ferdinand Troha. 
246 1 1 |a Artificial neural network and mathematical modeling of drying of apples treated with high intensity ultrasound 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 21 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Jabuke  |a Sušenje  |a Matematičko modeliranje  |a Umjetna neuronska mreža  |a Ultrazvuk visokog intenziteta 
700 1 |a Ježek, Damir 
700 1 |a Brnčić, Mladen 
700 1 |a Tripalo, Branko 
700 1 |a Bosiljkov, Tomislav 
700 1 |a Dujmić, Filip 
700 1 |a Skupnjak, Ana 
700 1 |a Troha, Ferdinand 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 8 (2013), 1/2 ; str. 36-40 
981 |b B10/13  |p CRO 
998 |a dalo150309 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=155446  |y Elektronička verzija članka