Effect of the extraction solvent on the oleuropein content and antioxidant properties of olive leaf (cv. Oblica, Lastovka and Levantinka) extracts

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950293/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
6 (2014), 1 ; str. 7-14
Glavni autor: Generalić Mekinić, Ivana (-)
Ostali autori: Gotovac, M. (-), Skroza, Danijela, Ljubenkov, Ivica, Burčul, Franko, Katalinić, Višnja
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01258naa a2200313 i 4500
001 NSK01000950293
003 HR-ZaNSK
005 20161208110241.0
007 ta
008 161202s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950293 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 66  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Generalić Mekinić, Ivana 
245 1 0 |a Effect of the extraction solvent on the oleuropein content and antioxidant properties of olive leaf (cv. Oblica, Lastovka and Levantinka) extracts /  |c Ivana Generalić Mekinić, M. Gotovac, Danijela Skroza, I. [Ivica] Ljubenkov, F. [Franko] Burčul, Višnja Katalinić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 13-14. 
653 0 |a Maslina  |a List masline  |a Biokemijski sastav  |a Antioksidansi 
700 1 |a Gotovac, M. 
700 1 |a Skroza, Danijela 
700 1 |a Ljubenkov, Ivica 
700 1 |a Burčul, Franko 
700 1 |a Katalinić, Višnja 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 6 (2014), 1 ; str. 7-14  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a bokd1612 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=185267  |y Elektronička verzija članka