The effect of baking temperature and buckwheat flour addition on the selected properties of wheat bread

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950319/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
6 (2014), 1 ; str. 43-50
Glavni autor: Selimović, Amel (-)
Ostali autori: Miličević, Dijana, inženjerka prehrambenog inženjerstva (-), Jašić, Midhat, Selimović, Amra, Ačkar, Đurđica, Pešić, Tijana
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01265naa a2200313 i 4500
001 NSK01000950319
003 HR-ZaNSK
005 20170301121221.0
007 ta
008 161202s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950319 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Selimović, Amel 
245 1 4 |a The effect of baking temperature and buckwheat flour addition on the selected properties of wheat bread /  |c A. [Amel] Selimović, Dijana Miličević, M. [Midhat] Jašić, Amra Selimović, Đurđica Ačkar, Tijana Pešić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 49-50. 
653 0 |a Pečenje  |a Temperatura pečenja  |a Pšenični kruh  |a Heljdino brašno  |a Fenoli 
700 1 |a Miličević, Dijana,  |c inženjerka prehrambenog inženjerstva 
700 1 |a Jašić, Midhat 
700 1 |a Selimović, Amra 
700 1 |a Ačkar, Đurđica 
700 1 |a Pešić, Tijana 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 6 (2014), 1 ; str. 43-50  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a bokd1612 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=185271  |y Elektronička verzija članka