|
|
|
|
LEADER |
01265naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000950319 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170301121221.0 |
007 |
ta |
008 |
161202s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000950319
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Selimović, Amel
|
245 |
1 |
4 |
|a The effect of baking temperature and buckwheat flour addition on the selected properties of wheat bread /
|c A. [Amel] Selimović, Dijana Miličević, M. [Midhat] Jašić, Amra Selimović, Đurđica Ačkar, Tijana Pešić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 49-50.
|
653 |
|
0 |
|a Pečenje
|a Temperatura pečenja
|a Pšenični kruh
|a Heljdino brašno
|a Fenoli
|
700 |
1 |
|
|a Miličević, Dijana,
|c inženjerka prehrambenog inženjerstva
|
700 |
1 |
|
|a Jašić, Midhat
|
700 |
1 |
|
|a Selimović, Amra
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|
700 |
1 |
|
|a Pešić, Tijana
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 6 (2014), 1 ; str. 43-50
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B09/14
|
998 |
|
|
|a lblo1612
|a bokd1612
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=185271
|y Elektronička verzija članka
|